Prezentare

Acest proiect a luat nastere ca raspuns al unei mari nevoi existente pe piata, nevoie resimtita in multe dati si de mine, ca mama. Stiu ca orice parinte isi doreste sa isi poata lasa copilul intr-un mediu sigur, curat, cu personal calificat si de incredere, acolo unde copilul este respectat, apreciat, vazut, ascultat si incurajat.

Acolo unde emotiile de orice fel sunt vazute ca ceva firesc, explicate, intelese si folosite constructiv. Acolo unde personalul invata si se specializeaza continuu. Acolo unde exista conectare, rabdare, pasiune si drag. Acolo unde fiecare copil este bun. Iar eu l-am transformat pe “acolo” in “aici”, “aici la Centrul de babysitting CopilASII.

 

Echipa

Eu, mama unei fetite si a unui baietel, Gabriela Moldovan – manager general si babysitter cu ochii-n patru – cred in:

  • importanta pe care o educatie coerenta o are in procesul de crestere al copiilor
  • caldura pe care un zambet o poate transmite
  • linistea care vine o data cu o imbratisare
  • invatarea experimentala
  • potentialul urias pe care orice copil il are.

Copiii imi sunt cel mai aproape de suflet, alaturi de mirosul si culorile marii, calatoriile si muzica faina.
Pasionata de nutritie si de rolul acesteia in dezvoltarea armonioasa a copilului, sunt licentiata ca inginer in chimie alimentara - controlul si expertiza produselor alimentare.

Absolventa si a Facultatii de Sociologie si Psihologie, consider ca parenting-ul prin conectare, respect si iubire duce la empatie, cooperare si o lume mai buna. Crestem impreuna si invatam continuu unii de la altii, asa ca este important sa avem deschiderea de a vedea asta si de a primi cu mintea si sufletul lectiile pretioase predate noua de chiar copiii nostri.
Experienta in managementul afacerii de peste 10 ani, in consiliere vocationala si orientare cariera, dezvoltare personala, consiliere sociopsihopedagogica, consiliere parentala, studii de piata, experienta in managementul si rezolvarea conflictelor, dinamica si psihologia grupurilor, recrutare/resurse umane. Autoare de carti de povesti (unele vindecatoare, sper eu) pentru copii. Implicata in educatia copiilor prin diverse evenimente si ore de lectura - momentan part-time (dar cu inima toata) intr-o gradinita, un loc cald si bun pentru suflet.